فیلم هایی که قبل از حادثه ی 11سپتامبر آن را لو دادند

به جز اين ها طي سالهاي پيش از 2001 ، حداقل در بيش از فيلم ديگر به نوعي نابودي برج هاي دوقلوي تجارت جهاني در نيويورک به تصوير کشيده شد و در واقع نيويورک (که در فرهنگ پيوريتن ها و اوانجليست ها "يهوديه" هم ناميده شده) يک شهر آخراماني نمايش داده شد:

1- "آرماگدون" (مايکل بي - 1998) : در صحنه اي برج هاي دو قلوي نيويورکي مورد حمله قرار گرفته و در حال سوختن نشان داده مي شوند

2- "برادران سوپر ماريو" ( 1993) : در دو صحنه پياپي ، برج هاي دوقلوي نيويورکي مورد تهاجم اشياء نوراني قرار مي گيرند.

3- "تماس مدوزا" (جک گولد- 1978) : هواپيمايي به يکي از برج ها برخورد مي کند.

4- "شهاب سنگ" (رونالد نيم- 1979) : يک شهاب سنگ به برج هاي نيويورکي برخورد مي کند و آنها را نابود مي کند. ما همان صحنه هاي را که در تصاوير هوايي خبري يازده سپتامبر به کررات ديديم را عينا در اين فيلم مي توانيم مشاهده کنيم.

5- " اغتشاش " (رابرت باتلر- 1997) : يک هواپيماي جمبو جت به طبقه فوقاني يک برج برخورد مي کند.

6- "هکرز " (يان سافتلي - 1995) : در تاريکي شب برج هاي دوقلو نشان داده مي شوند ، چراغ اتاق هاي اين دو برج به ترتيبي روشن هستند که از آن عبارت: اصابت کردن و سوزاندن (Crash and Burn) خوانده مي شود.

7- "سيمپسون ها " (1997) - "شهر نيويورک برعليه خانه سيمپسون ها " : مجله اي را خانم سيمپسون نشان مي دهد که عبارت 9/11 برروي آن به شکل گرافيکي نقش بسته است.

8- "ترميناتور 2: روز داوري" (جيمز کامرون - 1992) : مرد جيوه اي درکاميون درحال تعقيبT-800و جان کانرز برروي موتورسيکلت درون کانالي ديده مي شود، در حال عبور از يکي از زير گذرها که سرانجام کاميون براثر برخورد با آن منفجر مي شود، پيش از برخورد اين کلمات برروي سردر آن زير گذر قابل خواندن است:Causions9-11يعني اخطار 11-9 (اشاره به تاريخ 11 سپتامبر)

9- "گرمينز 2" (جو دانته - 1990) : برروي نشان ميکروفن خبرنگاري که درباره حادثه اصلي فيلم از پليس سوال مي کند ، طرح گرافيکي 9/11 به چشم مي خورد.

10-"روگرات ها در پاريس " (2000) : پرواز هواپيما در صحنه اي تماشاگر را به سوي برج هاي دو قلو هدايت کرده و در پشت آن پنهان مي شود.

11-"ماتريکس " (واچفسکي - 1999): تاريخ تولد نيو برروي کارت شناسايي وي به اسم اندرسون 11 سپتامبر 2001 نوشته شده است.

12-"پليس بورلي هي 2" (توني اسکات - 1987) : برروي صفحه کامپيوتري که اسناد پنهان ماجراي اصلي کشف مي شود، ، همه تاريخ ها 11 سپتامبر است.

13-"تغيير چهره" (جان وو - 1997) : در زير ترمينالي که برخورد انجام مي شود ، شمايلي از برج هاي نيويورکي وجود دارد.

14-" بچه هاي پر دردسر 2" (برايان لوانت - 1991) : برروي صندوق پست فانتزي منزل ، شماره 9/11 ديده مي شود.

15-"ترافيک "(استيون سودربرگ - 2000) : شماره روي جعبه هاي قاچاق 9/11 است. همان شماره اي که برروي يک کاغذ در صحنه اي مورد شک و ظن بنسيو دل تورو قرار مي گيرد.

16-"مکعب" (وينچنزو ناتالي - 1997 ) : در صحنه هاي مختلف به کررات شماره 911ديده مي شود.

17-"دهمين پادشاهي" (کيمبرلي ويليامز - 2000) : وقتي قهرمان غول آسا از درون شهر نيويورک در حال گذر است ، برج هاي دوقلو فرو مي ريزند.

-"بوسه طولاني شب بخير" (رني هارلين - 1996 ): فيلمي درباره يک مامور زن امنيتي سابق که دچار فراموشي شده و درموقعيت يک خانم خانه دار، به تدريج وضعيت سابقش را به خاطر مي آورد. آن گفت و گو مابين دو مامور امنيتي صورت مي گيرد:

".مرد اول : بمب گذاري مرکز تجارت جهاني را در سال 1993 يادتون مياد؟ ( در آن تاريخ اعلام شد که فردي به نام رمزي يوسف، بمبي را در طبقه پنجم زير زمين برج هاي ياد شده منفجر کرده است)

مرد دوم : مي خواي بگي تو مي خواي يک عمليات تروريستي دروغين راه بندازي تا بتوني از کنگره پول و بودجه بکشي بيرون ؟

مرد اول : بنابراين مجبوريم عمليات تروريستي رو به طور واقعي انجام بديم و طبعا مسلمان ها رو مقصر اعلام مي کنيم."

اما يک سال پيش از رخداد حادثه 11 سپتامبر 2001 و دقيقا در 22 سپتامبر 2000 فيلم "جن گير" (ويليام فريد کين) که 27 سال قبل در سال 1973 اکران شده بود تحت عنوان نسخه ويژه کارگردان و اينکه صحنه هاي تازه اي نسبت به نسخه اصلي در آن گنجانده شده با نام جن گير 2000 در آمريکا اکران شد و تا يکماه پيش از واقعه برج هاي دو قلوي نيويورکي در 26 کشور جهان به نمايش عمومي در آمد که آخرين آن در 16 اوت 2001 ( حدود يک ماه پيش از حمله به برج هاي مرکز تجارت جهاني) در اسراييل بود!! بدون شک اکران مجدد فيلم "جن گير" نمي توانست علل معمول نمايش دوباره ساير آثار سينمايي را دارا باشد چرا که:

اولا ؛ معمولا اکران مجدد فيلم هاي ماندگار يا مطرح تاريخ سينما به مناسبت 20 ، 25 ،50 ، 75 يا 100سالگي آنها انجام مي گيرد و 27 سالگي يک فيلم ، هيگونه مناسبتي نمي تواند داشته باشد.

ثانيا؛ فيلم به عنوان نسخه ويژه کارگردان تقريبا هيچ صحنه مهم اضافه اي نداشت و تنها قدري قدم زدن هاي بي حاصل الن برنستين و يا پدر کاراس به آن افزوده شده بود که در روند داستان هيچ تاثيري نداشت.

اما در آستانه هزاره سوم و حادثه 11 سپتامبر ، فيلم "جن گير" مي توانست واجد پيام هاي ويژه اي براي مخاطبانش باشد. در فيلم، روح شيطاني و شرور از درون سرزمين عراق و با صداي اذان به آمريکا و کيپ تاون آمده و در وجود دختر نوجواني فرو مي رود. عراق سرزمين شيطان و شرارت جلوه مي کند و اين همان فحواي کلام جرج دبليو بوش در آستانه حمله نظامي به افغانستان و عراق پس از ماجراي 11 سپتامبر 2001 بود که اينک آمريکا و جهان با يک محور شرارت و قدرت شيطاني مواجه اند که اگر آن را در خود مرکز شر (يعني عراق و خاورميانه و در اصل کشورهاي اسلامي)سرکوب نکند، در آمريکا به سراغشان خواهد آمد! يعني به اين ترتيب يک فيلم شيطاني آرشيوي در خدمت ميليتاريسم نوين غرب قرار گرفت و به قول يکي از کارشناسان سياسي ديپلماسي آخراماني غرب را کليد زد.

به هر حال حادثه 11 سپتامبر 2001 نقطه عطفي در تاريخ آمريکا و غرب بود ، چنانچه خود جرج دبليو بوش، تاريخ را به پيش و پس از 11 سپتامبر تقسيم نمود. برخي کارشناسان بر اين باورند که به دليل عدم رخداد جنگ آخرامان يا آرماگدون در انتهاي هزاره دوم ، 11 سپتامبر بوجود آمد تا آنچه براي زمينه سازي جنگ واپسين برعهده ايالات متحده نهاده شده (لشکر کشي به خاورميانه و اشغال سرزمين عراق يا همان بابل ) انجام پذيرد.

اما در حالي که طي پنج سال پس از 11 سپتامبر تقريبا سينماي هاليوود از هرگونه پرداخت به حادثه برج هاي دوقلوي نيويورکي منع گرديده بود و هيچگونه فيلمي در اين زمينه ساخته نشد و حتي تصاوير برج هاي دوقلوي نيويورکي از بعضي فيلم هاي ساخته شده قبل از 11 سپتامبر 2001 ، بيرون کشيده شد ، ولي در سال 2006 ناگهان ورق برگشت و 2 فيلم با تبليغات و سر و صداي فراوان روي پرده سينما نقش بستند؛

"يونايتد 93 " (پال گرين گرس) درباره چهارمين هواپيماي ربوده شده در روز ياد شده و فيلم "مرکز تجارت جهاني " (اليور استون) که به قصه دو پليس نجات يافته از آوار برج هاي دوقلو مي پرداخت.

فيلمي که ماجراي پرواز شماره 93 را به تصوير مي کشيد ، حکايت چهارمين هواپيماي به اصطلاح ربوده شده روز 11 سپتامبر 2001 را نقل مي کرد که با تلاش مسافرين آن ، به هدف خود يعني برخورد با ساختمان ديگري از مراکز مهم آمريکا نرسيد و در منطقه اي دورتر با زمين برخورد کرده و منفجر شد. داستان فيلم که براساس برخي نقل قول هاي بازماندگان قربانيان آن پرواز از آخرين تماس تلفني با بستگانشان به همراه تخيلات فيلمسازان آثار مذکور شکل گرفت، بعدا مورد اعتراض همان بازماندگان واقع شد که گويا ماجراي مذکور تحريف گرديده است.

فيلم اليور استون هم يک پروپاگاندا براي نئو کان هاي حاکم برآمريکا بود. نکته جالب اينکه وقتي اليور استون براي ساخت فيلم "مرکز تجارت جهاني" توسط روساي کمپاني پارامونت انتخاب گرديد، بسياري از رومه نگاران و وبلاگ نويسان متمايل به محافل سياسي خصوصا وابسته به جناح محافظه کاران و جمهوري خواهان حاکم ، برآشفتند و يکي از آنها نوشت :" اين ديگر شرم آور است که اجازه مي دهند فيلمسازي مثل اليور استون با آن فکر مسموم و خرابش ، ماجراي 11 سپتامبر را آلوده کند !!" وکمپاني پارامونت براي راحت کردن خيال متعصبان محافظه کار،علاوه بر راه اندازي يک شرکت رسانه اي،در چندين جلسه نمايش خصوصي (پيش از اکران عمومي) فيلم را براي اعضاي کنگره آمريکا نشان داد تا اينکه "کال تامس" تند رو و متعصب تعريف خود را از فيلم استون چنين ارائه داد(تعريفي که شايد زماني در مخيله استون يا حداقل هواخواهان او هم نمي گنجيد!). تامس گفت:"يکي از درخشانترين فيلم هايي که از کشور ، خانواده ، ايمان و مردم دفاع مي کند" !!!

دليل اين دفاع حيرت انگيز يک نئو مکارتي از استون کاملا واضح بود. او برخلاف آثار معروفش و آن تئوري 3 سواله فيلم "جي اف کي"، در فيلم "مرکز تجارت جهاني" به عمق ماجراي 11 سپتامبر نقب نمي زد و آن را فقط در يک سطح تبليغاتي براي ميليتاريسم حاکم برآمريکا مطرح مي ساخت. اگرچه استون در هزاره جديد با ساخت فيلم "اسکندر"(2003)و "دبليو"(2008)از جرگه سينماگران ظاهرا معترض بيرون رفت و به صف فيلمسازان تبليغاتي هاليوود پيوست.

اما درباره 11 سپتامبر 2001 مستندهاي بسياري ساخته شد. يکي از اين مستندها که سال بعد ازآن حادثه نمايش داده شد ، 11 فيلم کوتاه 11 دقيقه اي از 11 فيلمساز مختلف جهان بود که در مجموعه اي گرد آمده بود. فيلمسازاني همچون يوسف شاهين ، کلود شابرول ، شان پن ، کن لوچ ، الخاندرو گونزالس ايناريتو، در اين مستند حضور داشتند و يکي از آن فيلم ها ساخته کن لوچ به حادثه اي ديگر در 11 سپتامبر 28 سال قبل از واقعه برج هاي نيويورکي مي پرداخت، به فاجعه کودتاي نظاميان شيلي در 11 سپتامبر 1973 که بوسيله آمريکا و عواملش مانند ژنرال پينوشه عليه حکومت ملي ومردمي سالوادور آلنده انجام شد وطي آن دهها هزار تن با رگبار مسلسل هاي آمريکايي کشته شدند. کن لوچ در آن اپيزود به طعنه مي گفت اگر در حادثه برج هاي مرکز تجارت جهاني نيويورک حدود 3هزار نفر (که البته رقم بالايي است) جان باختند ، در جريان کودتاي شيلي ، تنها در استاديوم سانتياگوي شيلي بيش از 30 هزار نفر قتل عام شدند.در حالي که هيچ مراسمي برايشان برپا نگشت،اشکي برايشان ريخته نشد و گروه و سازمان بين المللي برايشان دل نسوزاند!!!

مستند 11 فيلمه مذکور، موضوع جديدي را درباره ماجراي 11 سپتامبر مطرح نساخت اما مستندهاي متعددي حقايق و گوشه هاي پنهان آن حادثه را بازخواني کردند از جمله فيلم "تغيير بي قاعده" که در سال 2005 ساخته شد.

مجله تايم در گزارشي درباره "تغيير بي قاعده"، آن را يکي از افشاگرترين فيلم هايي معرفي نمود که درباره 11 سپتامبر ساخته شده است. در ادامه گزارش مجله تايم آمده بود که:

". فيلم ياد شده پر از آمار، تصاوير، مدارک و گفته هاي شاهدان عيني است. متخصصان در مصاحبه هايشان دلايل خود را ارائه مي دهند و نواي موسيقي هيپ هاپ در سرتاسر فيلم به گوش مي رسد. آنها يازدهم سپتامبر را از نو بازسازي کرده اند. نقطه به نقطه و فريم به فريم. يک گوينده لحظه به لحظه ماجرا را شرح مي دهد. آماتورها ، شماري از انسان هاي سخت کوش (که بعضي حتي 20 ساله اند) با سرمايه شخصي ولپ تاپ هايشان وتصاويري که در اينترنت موجود بوده ؛ اين فيلم را ساخته اند ."

کوري رووه، يکي از سازندگان فيلم که تنها 23 سال داشت، در مصاحبه با همان شماره مجله تايم گفت: "هدف فيلم تنها يک چيز است: مردم بايد متقاعد شوندکه داستان هاي ديگري هم از ماجرا وجود دارد. داستان هايي که رسانه هاي اصلي و دولت هيچگاه تعريف نمي کنند. " او ادامه داده بود: "آن 19 هواپيماربا در 2 ساعت، از تمامي بخش هاي امنيتي به راحتي گذشتند و 4 هواپيماي مسافربري را به چنين ساختمان هايي کوبيدند و در تمام اين مدت ارتش هيچ کاري براي متوقف کردن آنها انجام نداد، آن هم در محافظت شده ترين فضاي هوايي سراسر جهان در ايالات متحده. اين به نظر من توطئه دولت آمريکا است، دم و دستگاه بوش. "

رووه در ادامه افزوده بود:" دولت در اين فيلمنامه نقش وطن پرستي تحسين آميزش را به خوبي بازي کرد. اگر مي خواهيد سلاح هاي کشتار جمعي ساختگي را در يک کشور ديگر ريشه کن کنيد، بهترين کار راه انداختن چنين حملات تروريستي ساختگي به کان است. "!! او به حمله آمريکا به عراق به بهانه در اختيار داشتن سلاح هاي کشتار جمعي اشاره مي کرد که در عراق هيچگاه چنين سلاح هايي کشف نشد.

از جمله مستندهاي ديگري که درباره حادثه 11 سپتامبر ساخته شد ، مي توان به :

"اسرار 11 سپتامبر"،"Who killed John Orsquo;Nei" و "Loose Change" نيز اشاره کرد.

اما نخستين واکنش هاليوود پس از قضيه 11 سپتامبر ، جلسه اي در کاخ سفيد با حضور جرج دبليو بوش ، به رياست جک والنتي (رييس وقت انجمن تهيه کنندگان سينماي آمريکا) و با شرکت روساي کمپاني هاي اصلي هاليوود همچون فاکس ، متروگلدوين مه ير ، پارامونت ، سوني پيکچرز ، يونيورسال ، ديزني و .بود.

اگرچه متن کامل مذاکرات انجام شده در جلسه فوق به بيرون درز نکرد اما براساس گفته هاي برخي حاضران در آن جلسه و همچنين عملکرد هاليوود در ساخت فيلم هاي بعدي اش مي توان به برخي مندرجات جلسه ياد شده پي برد. از عاجل ترين اتفاقاتي که پس از جلسه سران هاليوود با بوش در کاخ سفيد در سينماي غرب افتاد ، حذف تصاوير برج هاي دوقلوي نيويورکي از تمامي فيلم ها بود ، حتي آنهايي که پيش تر فيلمبرداري شده و آماده نمايش بودند.

پس از آن تقريبا اغلب آثار توليد شده ، رنگ و بويي از تروريسم و مبارزه با تروريسم و ناجي بودن آمريکا و آمريکاييان و موضوعاتي از اين قبيل يافتند. فيلم هايي مانند : جاسوس بازي ( توني اسکات-2001) ، آخرين قلعه (راد لوري-2001) ، سقوط بلک هاوک (ريدلي اسکات-2001) ، پشت خطوط دشمن (جان مور-2001) ، خسارت جانبي (اندرو ديويس-2002) و .در همان سال و سال بعد روي پرده رفتند تا گويا غرور آمريکاييان بازيابي شود . البته در سالهاي بعد هم بسياري از فيلم هاي توليدي تحت تاثير حادثه 11 سپتامبر و يا تبعات آن واقع شدند؛ از تريلر علمي - تخيلي "گزارش اقليت" ( استيون اسپيبرگ-2002) گرفته که خود کارگردان مدعي بود براي اعتراض به شرايط امنيتي/پليسي حاکم بر جامعه آمريکا ساخته شده تا ملودرام"Reign Over Me"(مايک بايندر-2007)که به غم پايان ناپذير يکي از بازماندگان قربانيان برج هاي نيويورکي به خاطر فقدان همسرش مي پرداخت و تا آثاري مانند "من خان هستم"(کاران جوهر-2010) که مسلماني عقب افتاده در آمريکاي پس از 11 سپتامبر ، مورد ظلم و بي عدالتي واقع مي شود و همسر و فرزندش را از دست مي دهد اما حاضر نمي شود که با مسلمانان عدالت طلب و ظلم ستيز همکاري کند و عاقبت حتي بدست آنها ترور مي شود!

فیلم هایی که قبل از حادثه ی 11سپتامبر آن را لو دادند

دانلود سریال خارجی فرار از زندان کامل

مي ,، ,فيلم ,سپتامبر ,برج ,يک ,11 سپتامبر ,برج هاي ,يکي از ,و در ,مي شود ,مرکز تجارت جهاني

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

a-film سایت خبری negarehist deltatourism نسیم دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. pikasotarha بهترین ها کدوم نرم افزار حسابداری بهتره webrater پرواز موزیک